Jij en ik

Let op: dit verhaaltje kan erotische fragmenten bevatten. Als ik het goed heb gedaan.

De lucht is bezwangerd van wierook, onze wijnglazen zijn leeg, ‘Put your love in me’ van Hot Chocolate klinkt zacht uit de speakers. Je BH bungelt aan de TV, je slipje is zoek. De rest van je kleren liggen met die van mij om ons heen op de bank.
Je schudt speels met je blonde krullen terwijl je over me heen klimt. Je zoekende hand leidt mijn gezwollen mannelijkheid naar je erogene epicentrum. Ik zie een lichte blos op je wangen. De ondeugende schittering in je blauwe ogen verandert in een blik van overgave; als je over me heen glijdt, laat je een nauwelijks hoorbare zucht ontsnappen. Je zet je handen tegen mijn borstkas, ik voel me op en top man.
Met elke vezel van mijn lijf wil ik jouw lichaam begeren. Ervan genieten, zoals ik jou wil laten genieten van elke aanraking de handen die de welving volgen van je rug, je flanken volgen. Zelden hebben ze iets delicaters mogen ervaren dan jouw zachte, warme huid. In een vederlichte verkenningstocht laat ik mijn vingertoppen de vrije loop; ik voel de rilling die door je heen gaat. Mijn handen dwalen verder af, langs de rondingen van je billen, je dijen.
Je laat je hoofd achterover zakken en kromt je rug. Ik volg de spieren in je hals en bekijk de welvingen die jou vrouw maken; je tepels reiken fier ten hemel. Je bent mijn Venus.
Ik wil dit moment eeuwig laten duren: langzaam laat ik mijn handen langs je buik omhoog glijden, tot ze eindelijk je borsten vinden. Ik voel je harde tepels in mijn handpalmen en neem ze plagend tussen vinger en duim…

De claxon van de auto achter me haalt me uit mijn droom, de file begint op te lossen. Je laatste steelse blik over je schouder verdwijnt tussen je blond krullende haar zoals jouw auto tussen de rest van het blik verdwijnt.
‘Hey, you’re just too funky for me…’ klinkt George Michael door de auto.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s